UDES U CENTRU ČAČKA: Direktan sudar dva automobila, citroen uleteo u dvorište (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 10:14

UDES U CENTRU ČAČKA: Direktan sudar dva automobila, "citroen" uleteo u dvorište (FOTO)

Do ove nezgode je došlo kad je vozač automobila marke "citroen" pokušao da se uključi u Lominu ulicu

U centru Čačka jutros oko osam časova došlo je do saobraćajnog udesa u kom su dva lica zadobila lakše telesne povrede i pričinjena je veća materijalna šteta.

, jedu od najprometnijih u Čačku,  a tada je na njega naletelo vozilo marke "škoda".

Prema rečima meštana koji žive u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoj ulici, ovo nije prvi put da upravo na ovoj lokaciji dolazi do sudara.

- Svakih sedam dana desi se da nam neko uleti u dvorište, svaki put mora da se poprovalja  ograda. Voze brzo, nemaju vremena da reaguju i eto šta se dešava. Ovde ima puno i pešaka, samo pukom srećom ovde još uvek nije bilo ljudskih žrtava - rekao je jedan od očevidaca.

Saobraćaj u ovom delu Čačka odvija se usporeno.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.