Finski državljanin uhapšen zbog nesreće na auto-putu u kojoj je troje stradalo

Izvor: RTS, 03.Avg.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finski državljanin uhapšen zbog nesreće na auto-putu u kojoj je troje stradalo

Smederevska policija je uhapsila finskog državljanina zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na auto-putu Niš-Beograd kod skretanja za Požarevac, u kojoj su poginule tri osobe a jedna je povređena.
Sumnja se da je A. S. (1970) oko 10 časova, upravljajući automobilom "folksvagen šaran" nemačkih registarskih oznaka, naleteo na "sitroen" kragujevačke registracije.

Nakon sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "sitroen" je sleteo sa puta, prevrnuo se i zaustavio u rastinju, saopštio je MUP.
Osumnjičenom A. S. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.
Među poginulima je i jedno dete. Kako saznajemo iz smederevske bolnice, u Beograd je prebačeno dete koje je teško povređeno u ovoj nesreći. 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FINAC uhapšen zbog teškog udesa na autoputu Niš-Beograd

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019

Finski državljanin A.S. (49) uhapšen je danas u Smederevu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na autoputu Niš-Beograd kod skretanja za Požarevac, u kojoj su poginule tri osobe i jedna povređena...Foto: MONDO..Sumnja se da je A.S., danas oko 10 časova, upravljajući automobilom "folksvagen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.