AD Plastik: Novi poslovi za europsko i rusko tržište

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jul.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AD Plastik: Novi poslovi za europsko i rusko tržište

SOLIN - Društvo AD Plastik d.d. dogovorilo je novi posao proizvodnje ublaživača udara za vozilo Buick za američko tržište koje proizvodi PSA Grupa.

Početak proizvodnje planiran je 2021. godine s predviđenim trajanjem od šest godina. Dogovoreni dijelovi proizvodit će se u Solinu koristeći tehnologiju brizganja. S PSA Grupom dogovoren je i novi posao proizvodnje vodilica stakla za modele vozila Citroen Picasso, Peugeot 301 i Citroen C-Elysee, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << se početak proizvodnje predviđa 2020. godine, a sveukupno trajanje projekta je dvanaest godina.

Ujedno je društvo AD Plastik d.d. dogovorilo s kupcem Hella novi posao proizvodnje kućišta svjetla čiji je početak proizvodnje planiran 2018. godine s predviđenim trajanjem od tri godine.

Sveukupni očekivani prihodi od navedenih dogovorenih poslova na europskom tržištu iznose 17,9 milijuna eura.

AD Plastik Grupa osvojila je i nekoliko nominacija na ruskom tržištu pa su tako dogovoreni novi poslovi za AD Plastik Kalugu u tehnologijama brizganja i termoformiranja. Za model vozila Capture, ruskog Renaulta, dogovoren je novi posao proizvodnje deflektora, nosača senzora i kamere, čiji je početak projekta planiran 2020. godine s predviđenim trajanjem od tri godine.

Ujedno je dogovoren posao proizvodnje obloga blatobrana za Renault Duster, čiji je početak proizvodnje planiran 2021. godine, a predviđeno trajanje projekta je tri godine. Dogovoreni su i novi poslovi proizvodnje obloga motora i obloga petih vrata za vozila Volkswagen Polo i Rapid s predviđenim trajanjem projekta od sedam godina. Proizvodnja zaštitnika blatobrana dogovorena je za vozilo Volkswagen Tiguan, a očekivano trajanje projekta je šest godina. Za vozila Volkswagen Polo i Škoda Rapid dogovoren je posao proizvodnje obloga blatobrana s predviđenim trajanjem projekta od sedam godina. Za sva navedena vozila iz Volkswagen Grupe predviđen je početak proizvodnje 2019. godine.

Sveukupna vrijednost novih nominacija na ruskom tržištu iznosi 17,2 milijuna eura.
Pogledaj vesti o: Citroen,   Peugeot

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.