Premijera filma o Majklu Džeksonu na Sinemaniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2009, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma o Majklu Džeksonu na "Sinemaniji"

BEOGRAD - Film o nedavno preminulom pevaču Majklu Džeksonu biće premijerno prikazan na festivalu, a na redovnom bioskopskom repertoaru biće svega dve nedelje, saopštio je danas domaći distributer "Tak".

Veći deo filma snimljen je u junu ove godine u "Stejpls centru" u Los Anđelesu i u "Forum centru" u Inglvudu, gde se Džekson spremao za seriju od 50 koncerata u londonskoj "O2" areni.

Džeksonovi fanovi dobiće mogucnost da iza scene pogledaju umetnika, njegov tim, probe za nastupe i spektakularnu binu popularnog pevača, koji je iznanada preminuo 25. juna ove godine.
Pogledaj vesti o: Cinemania

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte trejler za film 'This Is it' o Majklu Džeksonu

Izvor: Kontra magazin, 14.Sep.2009, 18:55

Pogledajte trejler za dokumentarni film o nedavno preminulom pevaču i umetniku Majklu Džeksonu je napravljen na osnovu snimaka i fotografija poslednjih priprema za "This is it", seriju od pedeset koncerata koje je Majkl Džekson planirao da održi u O2 Areni u Londonu 2009. godine. Većina snimaka...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.