Fijat ima novi menadžment, upoznajte ga

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijat ima novi menadžment, upoznajte ga

Torino -- Novi izvršni direktor kompanije Fijat Krajsler automobili Majk Menli obelodanio je promene u menadžmentu, samo dva meseca nakon što je preuzeo tu poziciju.

Poziciju je preuzeo posle iznenadne smrti dugogodišnjeg izvršnog direktora Serđa Markionea.

Menli je objavio da će umesto njega na čelu brenda "Džip" od sada biti direktor brenda "Alfa Romeo", Tim Kuniskis, dok će Rajd Bigland postati direktor brenda "Ram".

U Evropi, tehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktor FCA Harald Vester preuzima odgovornost za premijum brend "Maserati", dok je Pjetro Gorlije sada zadužen za poslovanje FCA u Evropi, čime će zameniti Alfreda Altavilu, koji je podneo ostavku nakon što je Menli dobio vodeću poziciju u kompaniji.

Ermano Ferari je postavljen za izvršnog direktora Fijatovog sektora za proizvodnju delova Manjeti Mareli, koji treba da bude odvojen u posebnu firmu.

Menli je rekao i da će nova struktura menadžmenta doprineti realizovanju petogodišnjih ciljeva iz strategije predstavljene u junu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.