Policija pronašla ukradeni automobil nakon 38 godina

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla ukradeni automobil nakon 38 godina

Chevrolet Corvette ukraden je 1981. godine a nakon što je pronašla automobil, američka policija sada traži vlasnika.

Policija iz Livonije u Mičigenu nedavno je pozvana da istraži stari napušteni Chevrolet Corvette C3 u tom gradu. Kada su automobil odšlepali u policijsku stanicu, utvrdili su da je reč o vozilu čija je krađa prijavljena gotovo pre četiri decenije.

S obzirom da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobil proizveden iste godine kada je ukraden, prvobitni vlasnik nije dugo uživao u vožnji.

Kako bi prikrili identitet Corvette, lopovi su falsifikovali identifikacioni broj (VIN), pa je ukradeno vozilo prolazilo "ispod radara" čitavih 38 godina. Ipak, za sve to vreme automobil nije mnogo korišćen, pa je prešao manje od 18.000 km, a u policiji iz Livonije kažu da je u veoma dobrom stanju za svoje godine.

Policajcima sada preostaje da pokušaju da pronađu orginalnog vlasnika vozila, ukoliko je još živ, ili osiguravajuću kuću ako je automobil bio osiguran od krađe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pronašla automobil nakon 38 godina

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2019

Chevrolet Corvette ukraden je 1981. godine, a nakon što je pronašla automobil, američka policija sada traži vlasnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.