SAZNAJTE: GDE je uživanje voziti automobil, a gde je to pravi PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJTE: GDE je uživanje voziti automobil, a gde je to pravi PAKAO

Veoma zanimljiva lista...

Poznati evropski prodavac delova automobila Mister Auto usled sve češćih polemika oko toga gde se najbolje vozi i koji su gradovi najbolji za vožnju automobile.

U fokusu su bile tri glavne kategorije – infrastruktura, sigurnost i troškovi, za stotine gradova širom sveta, zatim je izbor sužen na “finalnih” sto.

Svaka kategorija ispituje niz manjih faktora, kao što su broj automobila po glavi stanovnika, zastoji u saobraćaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalitet putnih i javnih prevoza, kvalitet vazduha, agresivnost vozača, cene goriva, godišnji porez na puteve i drugi.

Konačni indeks kombinuje ukupno 15 faktora.

Rezultati su takvi da je odlično ako vozite (i živite naravno) u Kanadi, Kalgariju, zatim u Dubaiju, Otavi i Bernu.

Uostalom pogledajte obe, vrlo interesantne tabele. Nije poznato da li su srpski gradovi bili uopšte predmet analize.

Deset najboljih gradova za vožnju:

Deset najgorih gradova za vožnju:
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.