Radost za vozače benzinaca u CG: Od ponoći jeftinije gorivo

Izvor: B92, 19.Avg.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radost za vozače benzinaca u CG: Od ponoći jeftinije gorivo

Podgorica -- U Crnoj Gori će se od sutra da pojeftini benzin, pa će se evrosuper prodavati po ceni nižoj za šest odnosno sedam centi, dok se cena evrodizela neće promeniti.

Od ponoći, litar BMB 98 koštaće 1,33 evra i biće jeftiniji šest centi, a litar BMB 95 pojeftiniće sedam centi i koštaće 1,29 evra, prenosi CdM.

"Cena evrodizela u ovom obračunskom periodu ostaje ista i litar košta 1,21 evro. Takođe, ne menja se ni cena lož ulja i iznosi 1,19 evra", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naveli su iz Ministarstva ekonomije.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 2. septembra, a eventualno izmenjene vrednosti naftnih derivata važiće od 3. septembra.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pale cijene benzina u Crnoj Gori

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Avg.2019

PODGORICA - Obje vrste benzina od ponoći će biti jeftiniji šest i sedam centi, dok će cijena eurodizela ostati nepromijenjena...Cijena eurosupera 95 od ponoći će biti sedam centi niža i iznosiće na 1,29 eura po litru, dok će litar eurosupera 98 biti jeftiniji šest centi i koštaće 1,33 eura...Dizel...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.