NS: Nismo podržali blokade, ali smo uz građane

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Nismo podržali blokade, ali smo uz građane

Narodna stranka osuđuje svaki vid nasilja koje je izvršio bilo koji pojedinac, ali i nasilje koje dolazi od države nad bilo kojim građaninom, izjavio je danas poslanik te stranke Miroslav Aleksić, istakavši da ta stranka nije podržala blokade puteva zbog cene goriva, ali jeste građane.

Aleksić se novinarima u skupštini rekao da želi da se obrati zbog "brutalnih napada" koji su se dešavali u proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko dana, a u vezi sa protestima zbog cene goriva.

- Osuđujemo iscenirana nasilja kojima režim pribegava kako bi stvorio priliv u svojim režimskim medijima da neko želi u Srbiji da izazove nasilje, da blokade imaju za cilj da se građani tuku međusobno, a to zapravo nije istina - rekao je Aleksić.

On je dodao da su građani protestovali zbog visokih cena naftnih derivata.

- Mi nismo podržali blokade, ali jesmo građane i uvek ćemo biti tamo gde je narod - rekao je Aleksić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.