Inicijativa: Smeniti Nebojšu Krstića zbog pretnji građanima koji protestuju zbog cene goriva

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa: Smeniti Nebojšu Krstića zbog pretnji građanima koji protestuju zbog cene goriva

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd saopštila je danas da zahteva da član upravnog odbora Radio-televizije Srbije Nebojša Krstić bude smenjen sa te funkcije, kao i da se javni servis izvini građanima i ogradi od njegovih izjava u kojima on "preti nezadovoljnim građanima koji protestuju zbog cene goriva".

"Najnoviji doprinos stvaranju atmosfere linča prema nezadovoljnim građanima, Nebojša Krstić ostvario je pozivom na fizičko sakaćenje demonstranata, pravdajući to >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Dušanovim zakonikom", navela je Inicijativa u saopštenju.

Inicijativa je upitala "kako se može govoriti da je RTS ispunio standarde uravnoteženog i nepristrasnog izveštavanja o problemima građana, ukoliko član UO te kuće poziva na nasilje prema onima koji nisu zadovoljni uslovima života".

Dodaju da je "Krstić ranije pretio aktivistima Ne davimo Beograd tražeći šamare za one koji ukazuju na kršenje zakona u slučaju rušenja u Hercegovačkoj".

Nebojša Krstić je juče na svom tviter nalogu napisao da pored njegovog teksta u listu Blic "Lukav plan" ide i poklon Dušanov zakonik.

"Ko blokira most i brani prolazak drugijema, imaju mu se odseći uši, ako ponovi - muda", naveo je Krstić i dodao "Dobri i mudri car Dušan Silni".
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.