Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Protest vozača je zloupotreba građana Srbije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ocenio je danas da je protest vozača na ulicama širom Srbije zbog cene goriva "zloupotreba građana, koji su sprečeni da rade svakodnevne aktivnosti".

"Mi smo demokratska zemlja, ali se to zloupotrebljava. Postoji drugi način da se iskaze nezadovoljstvo, a ne na ovaj način. Ovaj protest nema podršku širih masa, što pokazuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mali broj građana pokušava da spreči ostale", rekao je Đorđević u emisiji Pravi ugao na Radio-televiziji Vojvodine.

On je dodao da se na prethodnoj sednici Vlade Srbije nije razgovaralo o smanjenju akciza na gorivo, ali da se o tome može pričati.

"Mi o smanjenju akciza na gorivo možemo da pričamo, ne treba nam niko sa strane da nam to kaže tako što će da protestuje", kazao je on i dodao da misli da je protest politički obojen.

Đorđević je izjavio da "akcize niko ne nosi kući, već da one služe za državu, za penzije, da se grade vrtići".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Akcize niko ne nosi kući

Izvor: B92, 12.Jun.2018

Beograd -- Protest vozača na ulicama širom Srbije zbog cene goriva "zloupotreba građana, koji su sprečeni da rade svakodnevne aktivnosti"...To je istakao Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ocenio je danas da je.."Mi smo demokratska zemlja, ali se to zloupotrebljava....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.