VRATIO SE IZ MRTVIH, DAO CECI ROLS-ROJS, PROBIO SANDRU MELJNIČENKO: On je osumnjičen da je nasmrt pretukao investitora iz NS!

Izvor: Press, 09.Nov.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE IZ MRTVIH, DAO CECI ROLS-ROJS, PROBIO SANDRU MELJNIČENKO: On je osumnjičen da je nasmrt pretukao investitora iz NS!

Nebojša Tubić zvani Žabac uhapšen je zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski investitor S.M. (63) iz Novog Sada.
Foto: Printscreen
Na parkingu u ulici Despota Stefana došlo je do tuče posle koje je S. M. sa višestrukim povredama po celom telu prevezen u Urgentni centar KC Vojvodine. U Hitnoj pomoći nam je rečeno da su sinoć oko 20 časova dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dojavu da je na ulici čovek pretučen.
Lekari su mu konstatovali višestruke povrede po telu i prevezli ga u Urgentni centar KC Vojvodine. Ko je Žabac? U javnosti poznat kao kontroverzni biznismen, ali i dečko pevačice Goce Božinovske, čovek kojeg su mediji označavali kao poslednjeg preživelog veterana novosadske sive zone iz devedesetih. Svojevremeno je dovođen u vezu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, Miletom Jerkovićem. U fokus medija se vratio početkom maja 2012. kada je teško povređen nakon što je nepoznati napadač pucao u piceriju u Novom Sadu u kojoj je sedeo s prijateljima. Njemu je tada jedan metak, koji je ispaljen iz automatske puške "hekler", prošao kroz glavu, a pošto je rđav, na moždanoj opni je ostavio prljavštinu koja je dovela do teške upale mozga, pa su ga proglasili mrtvim.
Stalno je bio tužan 
U razgovoru za naš list Tubić je rekao da i pet godina posle ranjavanja oseća posledice jer je mnogo emotivniji nego što je bio pre.
 - Kako su mi rekli, poremećen mi je centar za emocije i stalno sam tužan. Sve što vidim vidim trostruko loše i lako zaplačem. Ponekad mi bude dosta svega i pitam se zašto sam uopšte preživeo.  
- Ni dan-danas ne znam ko me je umalo ubio. Jedino što mi je rečeno jeste da metak navodno nije bio namenjen meni i da mogu mirno da spavam. Načuo sam da je taj što je pucao sada mrtav, ali zvaničnu potvrdu nikada nisam dobio - rekao je Tubić početkom ove godine u ispovesti za Kurir.
Probio Sandru Meljičenko
 Tubić je bio poznat i po brojnim vezama sa ličnostima sa srpske estrade. Povezivali su ga sa Ksenijom Pajčin, poznat je kao dečko Goce Božinovske, ,ali i kao neko ko je , prema njegovim rečima, Sandri Meljičenko mnogo pomogao na početku karijere. 
 - Sandra je dolazila u moju diskoteku koju sam držao u Bačkoj Palanci. Nekad je dolazila sama, a nekad sa ostalim članicama grupe "Models". Tada je i nastala ta fotografija. Družili smo se, bilo nam je lepo. Izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će ona proći drugačije od svih - rekao je Žabac.
 Pozajmio Ceci Rols Rojs za spot 
Poznato je i da je bio u prijateljskim odnosima da Arkanom, pa je, za potrebe snimanja spota za pesmu "Idi dok si mlad" pozajmio Ceci automobil Rols-Rojs.  Spot u kojem se Ceca sa drvosečom vozi u ovom automobilu je jedan od najupečatljivijih iz tog vremena, a za to je svakako zaslužan i Rols-Rojs iz voznog Parka Tubića.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.