U SUKOBU ZBOG KARLEUŠE: Marija prozvala Cecu, a ona joj uzvratila - Nisam NIČIJA NASLEDNICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 09:19

U SUKOBU ZBOG KARLEUŠE: Marija prozvala Cecu, a ona joj uzvratila - Nisam NIČIJA NASLEDNICA!

Iz epizode u epizodu napeto!

Svetlana Ceca Ražnatović pravila je haos u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Prvo se svađala sa Aleksandrom Milićem Milijem, potom vređala kćerku Dragana Stojkovića Bosanca, a onda i gospođi iz publike poklonila tašnu koju joj je obećala prethodna članica žirija Jelena Karleuša pre dve godine.

Ceca je gospođi Novki donela crnu tašnu, "od krokodila", rekli su članovi žirija, nakon čega ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izljubila.

Pre nego što je uručila poklon, Cecu je "pecnula" Marija Šerifović.

- Naslednica stolice će uručiti poklon - istakla je Šerifovićeva, aludirajući na to da je Svetlana došla na mesto Karleuše u žiri.

- Ja nisam naslednica stolice, ja sam individua za sebe, ja sam došla na ovo mesto, nisam naslednica - rekla je Ceca, a potom se van kamera čulo kako govori:

- Trebalo je da se promeni član žirija da se ovo desi.

Pogledajte na 1:52:00:
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.