Izvor: Press, 19.Dec.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAŠTA JE ČOVEK SEBI U KORIST IZMISLIO: Ceca Ražnatović poslala poruku koja će vas naterati NA RAZMIŠLJANJE! (FOTO)

Iznenadila je sve!
Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović postala je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gde neretko svoje fanove iznenadi objavama. Tako je bilo i ovog puta.




Naime, Ceca je objavila fotografiju koja će vas ostaviti bez daha, ali svi su obratili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pažnju na poruku koju je uz nju napisala:



Vremenom naučite da je svašta čovek na svetu sebi u korist izmislio... Ali još uvek nije naučio da realno sagleda stvari - napisala je Ceca.



Njeni fanovi su se složili sa ovim Cecinim razmišljanjem, a fotografija koju je postavila za kratko vreme dobila je preko 15 hiljada lajkova.



Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.