SLOBA OTKAZAO NASTUP? Dobio POZIV koji se NE ODBIJA, pa se bacio na pripreme! Sve OČI biće UPRTE u njega?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA OTKAZAO NASTUP? Dobio POZIV koji se NE ODBIJA, pa se bacio na pripreme! Sve OČI biće UPRTE u njega?

Još više radi na sebi.

Mladi pevač Sloba Radanović pohvalio se prijateljima da je dobio poziv da 24. novembra ove godine peva na svadbi sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića  i prelepe Bogdane iz bogate preduzetničke porodice Rodić, a istakao je da je presrećan što će biti jedan od glavnih pevača na veselju koje izaziva pažnju čitavog regiona.

- Sloba je ushićen što su ga Ceca i Veljko zvali da peva na Veljkovoj gala svadbi, koja će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održana u elitnom beogradskom hotelu. On prosto obožava Cecu i za njega je to bio poziv koji se ne odbija, iako je tog dana trebalo da peva u jednom klubu. Sloba nije morao da kontaktira ni sa svojim menadžerom, već je bez njega rekao da će mu biti čast da ulepša slavlje poznatoj porodici - kaže dobro obavešteni izvor.

Zbog angažmana kod Ražnatovića, Sloba još više vodi računa o ishrani i trenira, kako bi na svadbi bio u top-formi.

Poznato je da će se Bogdanino i Veljkovo crkvene venčanje održati u Hramu Dvetog Save, kao i da će se slavlje nastaviti u luksuznom beogradskom hotelu. U porodicama Rodić i Ražnatović uveliko su u toku pripreme i prave se spiskovi zvanica, kojih će biti oko 500, prema prvom dogovoru.

Uz Radanovića pevaće i Aleksandra Mladenović, koja je spremna da mladencima i njihovim gostima ispuni sve muzičke želje, budući da je Ceca oduvek njen uzor i da su iste gore list, te da su njihove familije u Žitorađi  u odličnim prijateljskim odnosima.

Ova saznanja Sloba nije ni potvrdio, ni demantovao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazao nastupe! Sloba Radanović peva na svadbi Veljka Ražnatovića!

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2019

Mladi pevač Sloba Radanović pohvalio se prijateljima da je dobio poziv da 24. novembra ove godine peva na svadbi sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i prelepe Bogdane iz bogate preduzetničke porodice Rodić. Zbog toga je otkazao sve nastupe...Sloba Radanović je istakao da je presrećan što...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.