Izvor: Press, 13.Nov.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE ZVANIČNO: Veljko VERIO BOGDANU, Ceca se odmah oglasila i pokazala IMPOZANTAN SNAJKIN PRSTEN! (FOTO)

Slavlje u domu Ražnatovića!
Mesecima unazad domaća javnost u stopu prati kako profesionalni, tako i ljubavni život uspešnog sportiste Veljka Ražnatovića, koji je u srećnoj vezi sa Bogdanom Rodić. Iako je bilo mnogo glasina o navodnoj svadbi, koja bi trebalo da se održi tokom leta sledeće godine, Cecin Veljko je večeras zvanično verio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bogdanu!




Autor: E-stock


Snajka zvanično verena - napisala je presrećna Ceca, koja je odmah lepe vesti podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, kojima je pokazala verenički prsten koji od večeras krasi Bogdaninu ruku.





Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Povezane vesti

VELIKO VESELjE U KUĆI RAŽNATOVIĆA: Cecin sin verio devojku Bogdanu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2018, 01:28

U kući Ražnatovića organizovano je veliko slavlje, a sada se, naravno, s nestrpljenjem očekuju detaljnije informacije vezano za svadbu koja je već najavljena za jun sledeće godine PEVAČICA Ceca Ražnatović u utorak se oglasila na „Instagramu“ veoma lepim povodom, i obradovala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.