Peja nikada nije zvao Cecu u svoje emisije, a nećete verovati koji je razlog!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peja nikada nije zvao Cecu u svoje emisije, a nećete verovati koji je razlog!

Naime, sada je Peja rešio da otkrije stvari koje su se dešavale u njegovoj emisiji, a do sada to niko nije znao.
– Emisiju sam nasledio od Vojina Vojinovića, to mi je lična karta. Imao sam sreću i volju, sa pevačima sam tezgario, družio se. I to sam posle doneo na TV. Ja sam prvi doveo kafanu na TV. Prvi sam sam Šabanom Šauličem i Vericom Šerifović, nju tada niko nije znao… Tada je Šaban došao sa jednom lepom gospođom i pitao da li može da gostuje sa njim – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Peja i dodao:
– A što ne bi moglo, rekoh mu. Ta emisija je probila sve rejtinge. Kada se završila emisija ja sam se vozio gradom i grad je bio sablasno pust. Nigde nikog nema. Svi su gledali tu emisiju – rekao je voditelj i otkrio da su se gostovanja u njegovoj emsiji naplaćivala.
ST/N. MANDIĆ
– Gostovanja u mojoj emisji su se tada i naplaćivala. Pevači koji su bili slabiji morali su da plate da bi gostovali kod mene u emisiji. E posle naravno njima skoči cena.
Voditelj je ispričao i zašto nikada nije ugostio najveću balkansku divu u svojoj emisiji:
– Niko od pevača nije odbio ali nikada u emisiju nisam zvao Cecu. Ne znam zašto… Dobri smo prijatelji ali eto nikad je nisam zvao. Sretali smo se u to vreme. Možda sam se i plašio da me odbije – dodao je voditelj, a onda nastavio da priča o svom poslu.
– Sa 30 godina sam ušao u tu voditeljsku priču. Tada mi ništa nije bilo teško. I tad sam razmišljao da li ja želim da budem spiker… Ali ja sam odlučio da budem budala, da skačem na TV, da pričam viceve, da pijem… Sve da radim ono što do tada niko nije radio – rekao je Peja.

The post Peja nikada nije zvao Cecu u svoje emisije, a nećete verovati koji je razlog! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Ovde sam zbog Željka, on zna šta radi"

Izvor: B92, 16.Sep.2019, 17:35

Košarkaš Fenerbahčea Derik Vilijams je rekao da je u turski klub došao zbog Željka Obradovića...On je 2011. godine bio drugi pik na NBA draftu, ali je posle šestogodišnjeg lutanja odlučio da potraži sreću van Amerike....."Moja NBA karijera nije gotova. Mnogi vas otpisuju kada ne pokažete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.