Pala je na njegovu lepotu! Harmonikaš koji je SARAĐIVAO sa Cecom OTKRIO detalje iz njene PROŠLOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pala je na njegovu lepotu!" Harmonikaš koji je SARAĐIVAO sa Cecom OTKRIO detalje iz njene PROŠLOSTI!

Bila je tako...

Mustafa Muhić je poznati harmonikaš iz Prijedora, koji je dobro poznavao mnoge pevače bivše Jugoslavije, a sada je progovorio o mnogim pevačima sa kojima je sarađivao.

Među njima su i Ceca Ražnatović i Zorica Brunclik.

Brunclikova ga je uporedila sa Kemišem.

- Da, da… Mi smo svake godine išli sa Muslimovićem u Švedsku, pa je bila i Zorica. Ona se u jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okrenula prema meni i pita me da li može pola tona niže, ja sam rekao naravno, da bi ona kasnije javno izjavila, kako je Elo najbolji harmonikaš za pevače, jer njoj Kemiš ne da da peva pola tona niže - rekao je on.

Za Cecu ga vežu lepa sećanja.

- Da bilo je to u Sent Galenu kada je Ceca bila kod Ese Samadržića, pa smo svi bili smešteni u istom hotelu. Bilo je masa pevača muzičara, tu nam je bila baza. Kada je Ceca došla i kada je videla Haru Samardžića pala je na njegovu lepotu. Ja sam Cecu pratio kao harmonikaš, pa smo u pauzi ona i ja merili ko ima tanje noge. Ona je bila baš mršava, a i ja. Pa smo se često tako šalili. Tada se Ceca najviše družila sa jednom pevačicom Dženis, bile su najbolje prijateljice - setio se on.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.