PRITISAK I PRETNJE?! Dragana ISPRIČALA sve do DETALJA o susretu sa Cecom, a OTKRILA je...Ovo nismo VIDELI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRITISAK I PRETNJE?! Dragana ISPRIČALA sve do DETALJA o susretu sa Cecom, a OTKRILA je...Ovo nismo VIDELI!

Dugo je ćutala!

Događaj koji je uzdrmao estradu pre izvesnog vremena je situacija koja se dogodila između Dragane Mirković i Cece Ražnatović.  Snimak koji je isplivao u javnost slučajno, dočarao je situaciju koja se među njima dogodila.

Dragana je ispričala do detalja šta se dogodilo, a što nismo mogli da vidimo već samo da čujemo snimak.

- Dočekala me izuzetno besna faca. Ona je demonstrativno uletela u garderobu, a sutradan me sačekala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča u njenom mediju - rekla je pevačica.

- Sve datira od devedesetih, kada nije bilo naivno. Doživela sam svašta od Cece i njene ekipe, nisam imala hrabrosti. Došao je trenutak kada je bila zabranjena u medijima i tada je mene pozvala "Imala sam potrebu da te pozovem i da ti kažem da nemaš ni gram sujete jer imam bolji tretman na tvojoj televiziji od tebe" - ispričala je Mirkovićeva.

Nakon što se vratila u medije zaboravila je Draganinu uslugu. Dragana je ispričala da je dobila gomilu poruka od kolega, pevača koji su joj pružili podršku i rekli joj da sve znaju o njihovom odnosu.

- Ne znam čime sam zaslužila toliki bes, do te mere da meni nije bilo dobro. Iskreno, nisam ponosna na sebe jer mi je pozlilo, bila sam na infuziji trebala bih da odrastem. Ovo što je rekla "Želim joj hit", mislim da je to ružno da kaže i mnogi su to shvatili kao provokaciju - rekla je pevačica.

Dragana je na kraju rekla da je ćutala ovih godina zato što ne zna da se nosi sa ovim situacijama i da je to jako pogađa. Ko je upravu u celoj priči i da li je Dragana zaista trpela pritisak ili pretnje od Cecine ekipe devedesetih? Prepuštamo vama zaključak.

Evo kako je Dragana govorila u emisiji.

NAKON TOLIKO GODINA: Đole Đogani otkrio pravi razlog svađe sa Gagijem i Anabelom - Kriv je MOJ BRAT

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.