PREKINUO INTERVJU: Pitali smo Daru: Ceca ili Karleuša? Ona KAO IZ TOPA, a onda se pojavio ON (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUO INTERVJU: Pitali smo Daru: Ceca ili Karleuša? Ona KAO IZ TOPA, a onda se pojavio ON (VIDEO)

Nema dilemu!

Pevačica Dara Bubamara važi za jednu od najtraženijih zvezda na našem estradnom nebu.

Dara niže hitove, a od posla ne stiže čak ni da se posveti svom ljubavnom životu, te tako novu vezu sa poznatim francuskim fudbalerom održava preko Instagrama (više o tome pročitajte OVDE)

Dara je neposredno pred svoj koncert u Areni izgladila odnose sa Jelenom Karleušom, koja je čak i bila i njen gost u Areni. S obzirom na sukob Karleuše i Dare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ne jenjava, pitali smo Daru za koga bi se pre odlučila - za Karleušu ili Cecu, a njen odgovor je došao kao iz topa, što možete videti na snimku ispod!

Dara je govorila o Slobi i Luni, ali i dala svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Zadruge, međutim, dok je pevačica govorila o kolegama sa estrade, Đani se stvorio niotkuda i srdačno pozdravio Daru prekinuvši naš intervju.

Pogledajte kako je to izgledalo!
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.