Izvor: Press, 16.Jan.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMEN ARKANU: Ceca položila venac, sin Veljko prvi put doveo verenicu na OČEV GROB! (FOTO+VIDEO)

Još jedna godina bez Željka Ražnatovića Arkana.
Juče je na Novom groblju u Beogradu održan pomen pokojnom komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je ubijen pre 19 godina u hotelu "Interkontinental".




Autor: Pink.rs



Autor: Pink.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Kao i svake godine otkad ih je napustio, za porodicu Ražnatović ovo je težak dan. Nešto posle 11 časova na groblju su se pojavili Arkanova udovica, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njihova deca Veljko i Anastasija.




Autor: Pink.rs



Autor: Pink.rs


Pored njih, pomenu su prisustvovali i Cecina sestra Lidija Ocokoljić i njen suprug Predrag,  pevačicin otac Slobodan, kao i Veljkova verenica Bogdana.




Autor: Pink.rs



Autor: Pink.rs


Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan je ubijen u beogradskom hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. godine, zajedno sa svoja dva prijatelja, Milenkom Mandićem Mandom Draganom Garićem, dok je pucnjavu preživeo jedino Ljubomir Mihajlović.








 








 




Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.