POLJUBIO JE JAVNO: Anastasija KRIJE svoju vezu, a sad je pokazala TRENUTAK INTIME - ISTOPILA SE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 09:31

POLJUBIO JE JAVNO: Anastasija KRIJE svoju vezu, a sad je pokazala TRENUTAK INTIME - ISTOPILA SE! (FOTO)

Samo neka se vole...

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, krenula je maminim muzičkim stopama, i već sa nekoliko pesama doživela veliki uspeh.

Ona je oduvek privlačila pažnju javnosti, ali je uprkos tome uspevala da svoj ljubavni život drži sakriven. Iako je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, Đorđa skoro da nikad nije pokazivala.

Međutim, ovaj put se malo opustila, pa pokazala delić svoje intime.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ražnatovići su izgleda bili na jednom okupljanju, Ceca se čak latila i mikrofona, a Đorđe je njeno izvođenje snimio telefonom. Koliko se i Anastasija opustila, pokazuje njen snimak na pomenutoj društvenoj mreži, na kome se vidi da ima osmeh od uva do uva.

Međutim, tek kada joj je Đorđe prišao i poljubio je u obraz se u potpunosti istopila.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.