POKLON od CECE: Evo šta će Kija Kockar nositi na FINALU Zadruge - Osim HALJINE, dobila i OVO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON od CECE: Evo šta će Kija Kockar nositi na FINALU Zadruge - Osim HALJINE, dobila i OVO?!

Predivan gest.

Ceca Ražnatović poslala je Kristini Kockar haljinu za završno veče, ali će pored toga na sebi večeras imati još nešto od folk zvezde!

Kija je u Zadrugu ušla 18. novembra, nakon što ju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani, a stigla je do samog superfinala. Poznato je da će se zadrugari koji su stigli do samog kraja (njih 12) večeras u studiju Pinka pojaviti u maksimalno skockanom izdanju, a Kija će, , nositi haljinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju joj je poslala Ceca Ražnatović, a koju je kreirala Melina Džinović.

Објава коју дели C E C A (@craznatovic_official) дана 7. Јун 2018. у 7:18 PDT

Iako joj je kuma Vanja već poslala haljinu za ovo spektakularno veče, Kija će ipak poneti haljinu koju je dobila od Cece.

Osim toga, Kija je od folk zvezde dobila i minđuše, a kako će izgledati u superfinalnoj večeri ostaje da vidimo već od 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.