PARIS HILTON STIZE U SRBIJU Pozvana na fensi zurku a zeli na splavove

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIS HILTON STIZE U SRBIJU Pozvana na fensi zurku a zeli na splavove

Naslednica imperije "Hilton" poslovno dolazi u Beograd da bi u sutra bila na proslavi firme sa kojom sarađuje. Odlučila je da dođe ranije kako bi obišla naše klubove

Svetski poznata starleta Paris Hilton danas dolazi u Srbiju! Razmažena bogatašica treba sa francuskim glumcem Alenom Delonom i srpskom zvezdom Cecom Ražnatović u subotu da prisustvuje jednoj privatnoj žurci u "Belekspo centru" na Novom Beogradu. Zabava >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koju pravi firma za iscrtavanje japanskih obrva organizovana je u strogoj tajnosti, a medijima je pristup zabranjen.

Kako Informer saznaje, za sve zvanice iz inostranstva avionski prevoz je obezbeđen neposredno pred proslavu. Međutim, bogata naslednica imperije "Hilton" poželela je da dođe ranije u Beograd kako bi obišla našu prestonicu.

Paris bi trebalo danas da doputuje i to sa svojim privatnim obezbeđenjem i menadžerom Džejsonom Murom. Cela svita će biti smeštena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu.- Paris dolazi poslovno na tu žurku u "Belekspo centru", jer sarađuje sa firmom koja pravi proslavu. Potpisala je ugovor o strogoj tajnosti, baš kao i sve ostale zvanice, tako da se svi boje da iznose detalje.

Ipak, ona je rešila da dođe u Beograd ranije, jer je čula da smo u svetu poznati po najboljem noćnom provodu. Ona obožava dobre žurke i zato će se pre korporacijske proslave provoditi u svojoj režiji. Dogovorila se sa svojim timom da je pravo sa aerodroma odvedu na neki od popularnih splavova - kaže izvor blizak organizatoru žurke.

- Nije imala specijalne zahteve. Rezervisali su joj apartman u luksuznom hotelu i zamolila je da joj flaširana voda bude stalno na raspolaganju. Ona će na žurci biti di-džej, puštaće muziku i zabavljati goste - prenosi naš sagovornik.

Za razliku od Paris, Alen Delon će direktno stići na žurku, na kojoj će održati petominutni govor.

Paris Hilton je šopingovala po Milanu pre nego što je došla u Beograd. Bogata naslednica i unuka vlasnika luksuznih hotela šetala je glavnim ulicama ovog italijanskog grada, obilazila luksuzne butike i slikala se sa fanovima, koji su je opsedali.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.