Ovo o Bogdanu NISMO ZNALI! Isplivala slika Cecinog dečka sa čuvenom SRPSKOM GLUMICOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 16:05

Ovo o Bogdanu NISMO ZNALI! Isplivala slika Cecinog dečka sa čuvenom SRPSKOM GLUMICOM! (FOTO)

Iz ludog provoda!

 Izabranik folk zvezde Cece Ražnatović nije bio poznat javnosti pre nego što je sa njom stupio u vezu.

Sada je pažnju javnosti privukla i činjenica da Bogdan poznaje glumicu Anđelku Prpić, o čemu svedoči činjenica da je ona na svom Instagram profilu objavila sliku sa Bogdanom, nastalu u provodu. Mnogi su se zapitali kako se glumica i biznismen uopšte znaju, ali sada je i to poznato.

Anđelka je 2014. godine objavila na društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreže fotografiju sa Bogdanom iz izlaska, a oboje su pozirali nasmejani i ostavljali komentare ispod objave. Bogdan je dobar prijatelj Anđelkinog bivšeg muža, sa kojim se prati na Instagramu, pa nije čudno što su se pojavile i zajedničke fotografije, a na jednoj se čak vidi i Dario Prpić.

Podsetimo, folk zvezda Ceca Ražnatović već nekoliko meseci je u skladnoj emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koju vešto kriju od javnosti i ne eksponiraju se previše osim kad su posebne prilike.

Ceca i Bogdan upoznali su se na jednom okupljanju u krugu prijatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.