Ovo niko nije očekivao, evo šta je Ceca smislila za svadbu Veljka i Bogdane

Izvor: Svet, 08.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo niko nije očekivao, evo šta je Ceca smislila za svadbu Veljka i Bogdane

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović voziće se luks oldtajmerom od njene kuće do crkve, a onda i do restorana. Kako se navodi, ovaj detalj bio je Cecina ideja, a otkako su budući mladenci čuli o čemu se radi, postali su veoma nestrpljivi po pitanju velikog dana kada će biti obavljeno venčanje.
Ceca je predložila da iznajmi luksuzni automobil ‘rols-rojs’ i da to bude mladenački auto. Njime bi Veljko sa svatovima otišao po mladu u Titel, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi zajedno došli na venčanje u crkvu, a zatim u velepnu salu hotela koje će biti ukrašena brojnim cvetnim aranžmanima. Kada je Ceca rekla svoju zamisao, oboje su bili oduševljeni tako da su brzo dogovorili sve. Ceca je prepustila sinu i snajki da izaberu model ovog luksuznog automobila koji će biti oldtajmer”, izjavio je dobro obavešten izvor za Blic.
svetRajko Ristić/Svet
The post Ovo niko nije očekivao, evo šta je Ceca smislila za svadbu Veljka i Bogdane appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Rolls Royce

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.