Ove naše pevačice su pokazale još jedan talenat: Šta mislite, kako glume?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove naše pevačice su pokazale još jedan talenat: Šta mislite, kako glume?

Poput holivudskih diva!

Mnoge pevačice sa domaće scene pokazale su u filmovima i serijama svoje glumačke sposobnosti, a neke su samo radile ono u čemu su najbolje - pevale. Izdvojili smo pojavljivanja koja se i danas pamte, ali i neka kojih se sigurno ne sećate.

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ

Folk diva Svetlana Ražnatović je u ekranizaciji romana “Nečiste krvi” Bore Stankovića pokazala svoje pevačke, ali i glumačke talente. U seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “Tajna nečiste krvi” je glumila Koštanu, a njen zavodljiv ples i danas oduševljava mnoge.

IMALA JE RAZLOG DA SE KRIJE! Evo zašto Ana Nikolić nije zvala MAJKU I BRATA na venčanje!

LEPA BRENA

Filmska trilogija “Hajde da se volimo” bila je apsolutni hit stare Jugoslavije. Folk diva Lepa Brena se pojavila u čak šest filmova, odnosno u tri dela kultnog serijala „Hajde da se volimo“, zatim u filmu „Nema problema“, „Kamiondžije opet voze“, a među najupečatljivijima su njena izvođenja pesama „Duge noge“ i „Mile voli disko“ u „Tesnoj koži“.

HOĆE LI SNIMITI DUET SA BRENOM ILI PRIJOVIĆKOM? Sin Lepe Brene postao pevač (FOTO)

SNEKI

I danas mnogi jako dobro pamte čuveno vrckanje Snežane Babić Sneki u šarenom kompletu u filmu “Tesna koža 4”. Ko bi zaboravio ovakve noge?

IMA 50 GODINA, A IZGLEDA TOP: Svi gledali u Super Sneki, a evo i ZAŠTO! (FOTO)

A post shared by Snezana Babic Sneki_official (@snezanababicsneki) on Dec 12, 2017 at 2:02pm PST

SEKA ALEKSIĆ 

Seka Aleksic je u filmu “Mi nismo andjeli 3” tumačila lik Smokvice, a u seriji “Ljubav navika i panika” bila je Vrela Nela. Ova uloga prvobitno je bila namenjena pevačici Severini, ali ova ju je odbila zbog obaveza.

MALI JAKOV DOBIJA BRATA ILI SESTRU: Seka Aleksić ODUŠEVILA Srbiju

SEVERINA 

Seksi Seve u svojoj karijeri imala je više zapaženih uloga. Igrala je u filmu „Duhovi Sarajeva“ i nekoliko pozorišnih predstava. Zanimljiva je njena uloga  carice Priske koja je bila na Dioklecijanovim danima u Splitu.

ANA NIKOLIĆ

I Ana Nikolić ispunila je svoj san i oprobala se u glumi u seriji “Pare ili život”.

DRAGANA MIRKOVIĆ

Dragan Mirković je igrala u filmu “Slatko od snova”. Sa njom je u kadru bio i Rambo Amadeus, režiju je potpisao Srđan Dragojević, a partner joj je bio Igor Pervić. Film prati život jedne muzičke zvezde, tako da se Dragana lako snašla.

APSOLUTNO NEPREPOZNATLJIVA: Dragana Mirković bez trunke šminke na snimanju prvog spota (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.