OVO SE ČEKALO CELO VEČE! Ceca zapevala na slavlju, Anastasijin komentar će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 01:09

OVO SE ČEKALO CELO VEČE! Ceca zapevala na slavlju, Anastasijin komentar će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Napravila lom!

U kući Cece Ražnatović ceo dan je prošao u slavlju, jer se popularna pevačica po prvi put ostvarila u ulozi bake. Njen sin Veljko i snaja Bogdana, dobili su sina, kom su dali ime po pokojnom pevačicinom suprugu.

Dok je porodica i najbližiprijatelji proslavljala i tokom dana, pravo veselje se desilo uveče, kada su u Cecinu vilu pristigli mnogobrojni prijatelji, rodbina i kolege.

Iako su se celo veče pevači menjali ispred mikrofona, svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su čekali momenta kada će isti uzeti Ceca, pa je nastao pravi lom kada je novopečena baka zapevala pesmu "Nagovori", što je bila Veljkova želja.

Anastasija je snimila ovaj trenutak, koji je snimila i objavila na svom Instagram profilu, uz zanimljiv komentar:

- Baka, a izgleda kao sestra - napisala je Anastasija ponosno.

Evo kako je sve izgledalo:

I Ceca zapevala na slavlju 1... pic.twitter.com/jZJMsZh6zj

— glziv (@glupostziva) June 3, 2020

I Ceca zapevala na slavlju 2... pic.twitter.com/Q5Kjc5N9hi

— glziv (@glupostziva) June 3, 2020

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.