OVO NI CECA NIJE OČEKIVALA: Karleuša jasno iznela stav o trenutnom stanju Zvezda Granda - ZNAM samo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 14:22

OVO NI CECA NIJE OČEKIVALA: Karleuša jasno iznela stav o trenutnom stanju "Zvezda Granda" - ZNAM samo...

Jelenina poruka je u potpunosti neočekivana!

Jelena Karleuša je pred sinoćni nastup u klubu "Port" progovorila o muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i njenom odnosu sa Marijom Šerifović.

Popularna pevačica se osvrnula na komunikaciju koju održava sa koleginicom i prijateljicom iz žirija popularnog TV formata.

- Marija i ja smo dugogodišnje prijateljice i ne pričamo o temama koje nam nisu prijatne, ne bavimo se ogovaranjima - odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je JK prisutnim novinarima, koji su očekivali da prokomentariše angažman Cece Ražnatović, ali usledio je obrt.

Karleuša je progovorila o snimku koji je napravila Širifovićeva u kome je sažeto njihov zajednički rad u "Grandu" tokom 6 godina:

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

- Mi smo sarađivale, dugi niz godina je iza nas, sedele smo jedna pored druge i napravile smo legendarne momente, obarale smo zajedno rekorde. Mislim da smo bile fantastičan tim - iskrena je Jelena.

Popularna pevačica ističe da kolegama iz muzičkog takmičenja i kandidatima želi sve najbolje, ali stavlja tačku na ovu temu.

- Želim im svima svu sreću, i šer i rejting. Sve, sve najbolje i ja stvarno više ne želim da pričam o "Zvezdama Granda".  Tolike godine pričam o tome. Znam da će Marija biti najbolja - zaključila je Karleuša.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.