OTVORILA DUŠU: Svetlana Ceca Ražnatović BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORILA o krizi na estradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2020, 18:44

OTVORILA DUŠU: Svetlana Ceca Ražnatović BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORILA o krizi na estradi

Nije im lako...

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu ispred beogradskog aerodroma, gde je pričala kako o nastupu u Lucernu, tako i o problemu s kojim se suočava estrada.

Naime, kao što je poznato, pandemija korona virusa uticala je na to da se brojni nastupu pevačica i pevača ne održavaju ili otkazuju.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 12, 2020 at 11:58am PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zavtorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali - rekla je Ceca za domaće medije i nastavila:

Osmehom protiv kiše......😉❤️❤️❤️ @inverno_caldo

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Mar 4, 2020 at 7:55am PST

- Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu - dodala je Ceca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.