OTKRIVENO: Evo zašto RADA MANOJLOVIĆ DUGO NE SNIMA NOVE PESME! Kriva je Ceca?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO: Evo zašto RADA MANOJLOVIĆ DUGO NE SNIMA NOVE PESME! Kriva je Ceca?!

Pažljivo bira.

Pevačica Rada Manojlović praznične dane provela je radno, dok je rešila da se u 2020. godini više posveti sebi, odmaraće se, ali će ipak i snimiti nove pesme.

Ipak, ona nigde ne žuri jer ne želi da objavljuje nove pesme svakog meseca, kao što to neke njene koleginice rade, već hoće da ima kvalitetne numere u svojoj diskografiji. Uzor u tome joj je koleginica Ceca Ražnatović.

🎈

A post shared by Radmila Rada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Manojlovic (@radamanojlovic) on Jan 14, 2020 at 10:57am PST

- Pitajte Cecu, mislim, zašto ne snima po pet godina (smeh)? Zato što dobri pevači i oni koji žele da traju i ostave nešto iza sebe, oni čekaju prave pesme. Ja sam se uvek vodila time da je bitan kvalitet, a ne kvantitet - rekla je Rada u emisiji "Premijera".

❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Dec 5, 2019 at 2:46am PST

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.