OTKRILA DETALJE: Ceca progovorila o NOVOM ALBUMU - FALE MI JOŠ TRI PESME, a evo KAKVE će biti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRILA DETALJE: Ceca progovorila o NOVOM ALBUMU - "FALE MI JOŠ TRI PESME", a evo KAKVE će biti!

Sve je rekla!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je sinoć veliki broj javnih ličnosti, ali i prijatelja i rodbine, na krsnoj slavi Sveti Nikola.

Ceca je bila vidno raspoložena i otkrila zanimljive detalje iz privatnog života koje još niko nije znao.

- Presrećna sam što sam dobila snajku i što očekujemo prinovu - rekla je Ceca, pa istakla šta bi promenila da ima "moći".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Izlečila bih svu decu, svima kojima treba pomoć stvarno bih pritekla u pomoć, ali niko od nas nema čarobni stapić, i prosto je to nemoguće - istakla je folk diva, a zatim otkrila planove za 2020. godinu.

- Novi album, na njega se čeka od 2016., moja publika to jako želi. Drugo, vezani su dosta za posao. Što se privatnosti tiče da smo živi i zdravi, sve ostalo ćemo lako - rekla je folk diva i dodala:

-Za sada imam četiri ili pet pesama, videćemo. Ako ostanu tih pet, fali još tri. Ostaću dosledna svom stilu, možda nekih malih iskakanja, ali ja se trudim godinama da negujem taj neki svoj pravac i svoj stil koji traje već 32 godine - rekla je folk diva.

U PIDŽAMI I BEZ TRUNKE ŠMINKE - Veljko usnimio TRUDNU Bogdanu kako radi OVO! Čim je videla kameru... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.