ONA JE POZNATO TV LICE I SJAJNA JE U SVOM POSLU: Pogledajte kako je izgledala Svetlana pre braka sa slavnim košarkašem Predragom Danilovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE POZNATO TV LICE I SJAJNA JE U SVOM POSLU: Pogledajte kako je izgledala Svetlana pre braka sa slavnim košarkašem Predragom Danilovićem

Svetlana Ceca Danilović je cenjena novinarka RTS-a.

Proslavljeni košarkaški reprezentativac naše zemlje, a sada predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović nalazi se dve decenije u braku sa Svetlanom, dugogodišnjom novinarkom i voditeljkom RTS-a. Poznati par ima troje dece, Olgu, Sonju i Vuka, a poznato je da je Olga najtalentovanoija srpska teniserka i da krupnim koracima grabi ka svetskom vrhu.

Svetlana, tada Radošević i Predrag upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se preko sporta, kada je košarkaš imao 16, a ona dve godine manje.

- Igrala sam za juniorsku ekipu Banjice, a on za Partizan. Prvo smo se družili, a onda i počeli da se zabavljamo. Bilo je to neko drugo vreme, nije bilo mobilnih telefona i društvenih mreža. Trebalo je sakupiti hrabrosti i pozvati na centralni fiksni telefon koji je stajao u hodniku, pa se predstaviti i pitati da li može da razgovara sa Svetlanom. Pa, prvo pričati sa mamom, tatom… Svi bi se izređali dok dođem do slušalice – pričala je svojevremeno Svetlana.

U galeriji pogledajte fotografije popularne voditeljke Javnog servisa, u kojima ima i onih iz vremena pre braka sa slavnim košarkašem. Danilović se tokom karijere proslavio u dresovima Partizana, Kindera i Majami Hita, a uvek je briljirao i u reprezentaciji Jugoslavije.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.