NERASKIDIVA VEZA: Da li ste znali da slavne glumice Ceca Bojković i Vesna Čipčić NISU samo koleginice?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 07:23

NERASKIDIVA VEZA: Da li ste znali da slavne glumice Ceca Bojković i Vesna Čipčić NISU samo koleginice?

"Umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju..."

Pozorišna publika, ali i ona kraj malih ekrana odlično poznaje legendarne glumice Svetlanu Bojković i Vesnu Čipčić, a mali je broj onih koji znaju da ove dve umetnice, osim što su koleginice, spaja posebna veza.

Ceca i Vesna su velike prijiteljice iza scene, ali i više od toga. Poznate glumice su i kume, i to dvorstruke jer je Svetlana krstila i venčala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana Alača.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Svetlana Bojković za domaće medije.

Kćerke slavnih glumica, koje u profesionalnom smislu idu stazama poznatih majki, takođe su bliske. Domaću javnost je svojevremeno oduševila fotografija majki i kćerki kako uživaju u noćnom provodu. Uz Cecu i Vesnu su bile mezimice Anja Alač i Katarina Žutić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.