Izvor: Scandal.rs, 04.Jan.2019, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPOZNATI DETALJI SA SVADBE VEKA! ARKAN DOŠAO PO CECU, A OVO NIJE USPEO DA URADI: Morao je da izdvoji brdo NOVCA, evo sa koliko para je kupio MLADU!

Svetlana Ražnatović i njen sada pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan venčali su se preko skoro 24 godine. Venčanje koju su tada pratilo preko 150 akreditovanih medija iz Srbije, regiona i sveta, proglašeno je za svadbu decenije i veka, ali za neke detalje koji su se odigrali tog dana malo ko je znao. Naime, Željko koji The post NEPOZNATI DETALJI SA SVADBE VEKA! ARKAN DOŠAO PO CECU, A OVO NIJE USPEO DA URADI: Morao je da izdvoji brdo NOVCA, evo sa koliko para je kupio MLADU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPOZNATI DETALJI VENČANJA Arkan se obrukao u Žitorađi: Došao po Cecu, ovo NIJE MOGAO da ispuni pa je morao da da brdo novca!

Izvor: Svet, 04.Jan.2019

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara, pre 24 godine. Ceremoniju je pratilo oko 150 akreditovanih medija, a proglašena je za svadbu decenije, pa i veka. Međutim, neke detalje ovog venčanja malo ko zna.. Željko koji je bio vojnik i poznat po veštom baratanju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.