NAKON CECE I SEKE I ONA: Ivana Selakov KRENULA na vantelesnu oplodnju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON CECE I SEKE I ONA: Ivana Selakov KRENULA na vantelesnu oplodnju!

Sreća.

U poslednje vreme, poznate ličnosti se sve češće odlučuju za to da javno govore o procesu vantelesne oplodnje jer smatraju da to u današnje vreme ne sme da bude tabu tema.

Pevačica Ivana Selakov jedna je od žena koje su počele s tim procesom i otvoreno govore o tome.

- Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dete tako što ću otići na vantelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako dobija decu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava sa vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema. Rekla sam sebi: "Odlučiću se i ja, pa šta bude biće". Naravno, nadam se najboljem - kaže Ivana za "Blic".

IMA SVOJE USLOVE: Seka otkrila sve o žiriranju u Pinkovim zvezdama ali i o DOLASKU druge bebe

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Aug 25, 2017 at 11:46am PDT

- Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantelesne oplodnje, tako da to nije više neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku kod zubara. Normalno je da imam strepnju od svega toga, to je nešto neobično jer ne znam šta me čeka - objašnjava ona.

ANA KOKIĆ PRESTRAVLJENA: Napipala sam kvržicu na dojci. . .

Pored toga što se konsultovala sa stručnjacima, Ivana je pitala za mišljenje i neke od koleginica koje su na ovaj način dobile decu.

- Znam mnoge koleginice koje su išle na vantelesnu oplodnju i pričala sam sa nekima od njih. Rekle su mi da budem uporna i strpljiva jer je to jedan dosadan proces, ali na kraju dođe ono najlepše.

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Aug 12, 2017 at 1:02pm PDT

Ivana je s verom u boga uspela da prevaziđe sve probleme u životu.

- Verujem u boga sasvim dovoljno i koliko treba. Vernik sam i verujem u najbolje moguće, a puno puta se do sada pokazalo da sam sa verom uspela da rešim sve probleme.

NEMA ČEKANJA: Jelena Kostov spremna da po drugi put postane MAJKA!

Podsetimo, otvoreno o vantelesnoj oplodnji i o svojim iskustvima sa istom govorile su pevačice Ceca Ražnatović koja je na ovaj način na svet donela sina Veljka, zatim Ivana Peters i Seka Aleksić, dok Goca Tržan planira da započne proces u narednim mesecima.

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) on Jul 8, 2017 at 9:40am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.