Luna je živela u NJENOJ KUĆI, javno je podržala Kiju, a Ceca je SADA IMALA važnu poruku ZA NJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna je živela u NJENOJ KUĆI, javno je podržala Kiju, a Ceca je SADA IMALA važnu poruku ZA NJU!

Odgovorila.

Mladim pevačima i zvezdama u usponu i te kako znači podrška starijih i slavnijih kolega, a svi posebno vole da istaknu kada pohvalu dobiju od naše najveće zvezde, Svetlane Cece Ražnatović.

MAJKU IM J**EM ODVRATNU! Skandal na snimanju ZG! Član žirija BESAN, sočno PSOVAO! Interventna! (VIDEO)

Jedna od njih je i pevačica i bivša zadrugarka Teodora Džehverović koja je pre nekoliko dana organizovala promociju svog novog albuma "Borbena", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je sada otkrila da je dobila reči podrške upravo od Cece.

- Na svoju promociju sam pozvala puno kolega, ali moram da priznam da se nisu svi odazvali pozivu. Najviše me je iznenadilo to što me je podržala Svetlana Ceca Ražnatović i što mi je odmah odgovorila na poruku. Rekla mi je: "Samo napred, mala, verujem da ćeš ostvariti veliki uspeh jer si posebna. Imaš moju podršku, iako ću biti sprečena da se pojavim na tvojoj promociji". Meni njene reči i te kako znače, s obzirom na to da svi znamo kakvu karijeru ima Ceca - izjavila je uz osmeh Teodora za Srpski telegraf.

A post shared by 𝓣𝓮𝓸𝓭𝓸𝓡𝓪 𝓞𝓯𝓯𝓲𝓬𝓲𝓪𝓵 (@teodoradzehverovic) on Dec 13, 2018 at 11:18am PST

Podsetimo, Ceca je javno pružila podršku i Kiji Kockar dok je čitava Srbija brujala o tome da ju je suprug prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani, koja je pre nekoliko godina živela u Cecinoj kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.