LUDA ŽURKA DO RANOG JUTRA: Anastasija se latila mikrofona, pa zapevala SNAJKI OVU Cecinu pesmu! TRANS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA ŽURKA DO RANOG JUTRA: Anastasija se latila mikrofona, pa zapevala SNAJKI OVU Cecinu pesmu! TRANS!

Emotivno!

Ove večeri u jednoj velelepnoj vili u Beogradu održava se devojačko veče Bogdane Rodić, koja će 24. novembra izgovoriti sudbonosno "da" Veljku Ražnatoviću, inače sinu Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Iako se spekulisalo da na ovom partiju neće biti prisutna Anastasija Ražnatović, ona i te kako slavi sa svojom budućom snajkom.

Da vlada dobro rasploženje pokazala je i sama Anastasija na svom Instagram nalogu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su na slavlju imali muziku uživo, ona nije propustila priliku da se lati mikrofona. Međutim, ona nije otpevala svoje pesme, već je rešila da zapeva veliki hit svoje majke Cece "Grome moj" koji je sve zvanice podigao na noge.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.