KO GOD STOJI IZA TOGA, SRAM GA BILO! Ceca se KONAČNO oglasila o AFERI KOJA trese Srbiju i Internet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO GOD STOJI IZA TOGA, SRAM GA BILO! Ceca se KONAČNO oglasila o AFERI KOJA trese Srbiju i Internet!

Pobesnela.

Svetlana Ceca Ražnatović tek nedavno je napravila profil na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagram, iako je jedna od naših najvećih zvezda. I dok brojne njene kolege redovno broje svoje pratioce i neretko se odlučuju da iste "kupe" samo da bi ih imali što više, Cecin stav o lažnim pratiocima je sasvim jasan.

(VIDEO) PRIZNALA ISTINU O DUŠKU Procurio snimak razgovora Karleuše sa pevačicom: On je švaler...

NEVERICA! Kija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimljena U VENČANICI! Progovorila i o TAJNOM VENČANJU i braku - nije imala kud (VIDEO)

Folk diva je protekle noći doživela neprijatnost, kada je broj njenih Instagram pratilaca odjednom skočio za 50.000! Ražnatovićeva nije želela da se služi ovakvim prevarama, te se odmah obratila Instagramu, kao i svojim fanovima i objasnila o čemu se radi.

Nina objavila fotku staru preko 20 godina: "Sad si lepotica, a tad si bila..."

- Dragi moji, danas se desio veštački skok od pedesetak hiljada novih pratilaca na mom Instagram profilu. Ne znam ko stoji iza toga, ne želim "kupljeno, veštačko" okruženje, i baš zato smo se tim povodom obratili Instagramu. Ko god da stoji iza ove podmukle igre, sram ga bilo, verujem da će biti zaustavljen! - poručila je Ceca.

MI JE NISMO PREPOZNALI! Novi imidž Milice Todorović koji je čini još seksepilnijom! (FOTO)

Podsetimo, za brojne javne ličnosti spekulisalo se da kupuju pratioce na društvenim mrežama, a posebno za Jelenu Karleušu, koja samo na Instagramu ima skoro 2 miliona. Ipak, JK je nekoliko puta istakla da se ovim nikada nije bavila i da su svi pratioci pravi, što je svrstava među naše javne ličnosti sa najviše pratilaca na ovoj mreži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.