Izvor: Press, 28.Avg.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JAČE SE ZALETELA! Zadruga 2 još nije ni počela, a Luna poručila...Kome OVO, zbog ČEGA? (FOTO)

Bez dlaka na jeziku.
Emitovanje druge sezone "Zadruge" bilo je planirano za sredinu septembra, ali kako su gledaoci i obožavaoci ovog rijalitija nestrpljivi i jedva čekaju da šou krene, produkcija ružičaste televizije najavila je konačni datum koji je zakazan za 6. septembar.
CECA JE B-O-G-I-NJ-A! >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pokazala sočne butine, raširila noge, a onda iskočilo... UFFFF (FOTO)
Pored spekulacija o "Zadruzi 2", veliki bum je napravila vest da će jedna od učesnica biti i dobro poznata Luna Đogani, koja je zauzela drugo mesto u prethodnoj sezoni rijalitija.
 
Foto: Srbija Danas

 
Luna se za prvo mesto borila sa svojom ljutom suparnicom, Kijom Kockar, koja je iz rijalitija izašla kao miljenica naroda, dok je Đoganijeva naišla na veliku osudu okoline i gledalaca, najviše zbog ljubavne romanse sa stjuardesinim mužem, Slobom Radanovićem.
TO JE DEBILČINA I DU*ELIZAC! Dara Bubamara ŽESTOKO POPLJUVALA poznatog kreatora - RAT NA POMOLU!
Međutim, ovoga puta je mlada blogerka rešila da se pokaže u potpuno drugačijem svetlu i samim tim razbije predrasude koje je stvorila o sebi učešćem u prvoj sezoni "Zadruge".
Na osnovu toga, ona je nedavno objavila sliku na svom Instagram storiju, kojom je poručila da je "Jača nego ikad":
BEZ GRAMA ŠMINKE I RAŠČUPANA! Naša pevačica u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju - Fanovi ZANEMELI! (FOTO)
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.