“JA SAM SE NJEGA STRAŠNO PLAŠILA!” Ceca je na jednom snimku iz 1996. otkrila šta je stvarno mislila o Arkanu pre udaje

Izvor: Svet, 30.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“JA SAM SE NJEGA STRAŠNO PLAŠILA!” Ceca je na jednom snimku iz 1996. otkrila šta je stvarno mislila o Arkanu pre udaje

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana.
Ceca je Arkana upoznala kada je imala samo 20 godine, da bi se dve godine kasnije za njega i udala.Nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatelja i savetodavca. Imala je sreću da je izabrala čoveka koji je znao da je oblikuje, otkrila je jednom prilikom.
Međutim, nije tako oduvek bilo. Davne 1996. godine gostovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je novopečeni par Ražnatović kod pokojnog Minimaksa. Tom prikom Minimaks je upitao Cecu šta je zapravo mislila o Željku kada su se upoznali.
“Ja sam se njega strašno plašila i nimalo mi nije bio simpatičan… Mnogo sam čitala o njemu, tako da sam imala jednu iskrivljenu sliku”, rekla je Ceca tada.
Tu svoju priču ponovila je i 20 godina kasnije u jednom intervjuu. Pogledajte:








View this post on Instagram















Ceca : "Plasila sam se Arkana" #ceca #iskrenost #arkan #istina #jugoslavija #zemun #maksovizija #1996 #2016
A post shared by @ foto.nostalgija on Sep 27, 2018 at 12:20pm PDT


SvetSvet
The post “JA SAM SE NJEGA STRAŠNO PLAŠILA!” Ceca je na jednom snimku iz 1996. otkrila šta je stvarno mislila o Arkanu pre udaje appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Na jednom snimku iz 1996. godine Ceca je otkrila ŠTA JE MISLILA O ARKANU pre udaje

Izvor: Story, 30.Sep.2018

Kako sada kaže, nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatleja i savetodavca. Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se sa Željka Ražnatovića, komandantom paravojne formacije Srpska dobrovoljačka garda. Još ranije počeli su...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.