Izvor: Press, 23.Jan.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI INSTAGRAM ZBOG JEDNE PEVAČICINE FOTKE! Upoređuju je sa Anastasijom Ražnatović, svi tvrde da su njih dve ISTE! (FOTO)

Pevačica inspiraciju za izgled pronašla u mladoj Ražnatovićevoj?
Atraktivna pevačica Marina Visković na društvenoj mreži Instagram uspela je da zbuni svoje pratioce kad je objavila fotografiju na kojoj veoma podseća na naslednicu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, mladu pevačicu Anastasiju Ražnatović
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



Autor: Printscreen Instagram


Naime, Marina na fotki ima dugu crnu kosu i našminkana je kao Anastasija.



''Baš ličite, kao sestre ste'', ''Ista Anastasija'' - samo su neki od komentara na društvenoj mreži Instagram, a zanimljivo je što jedan od njih dolazi sa fan stranice Lune Đogani




Autor: Printscreen Instagram


PROČITAJTE JOŠ: SMRŠALA 15 KILOGRAMA ZA TRI MESECA! Indri otkrila TAJNI RECEPT, pa priznala da je imala ovu ESTETSKU KOREKCIJU!



Pogledajte Anastasijinu fotografiju na kojoj ima identičnu frizuru kao Marina, pa sami prosudite koliko njih dve liče.





Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.