Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 11:30

Euroforija: Kako je ženi kad sudi u Srbiji i da li su Majkla Rokfelera zaista pojeli ljudožderi?

Svetlana Ceca Bilić je jedina žena koja je sudila utakmice Superlige Srbije, ali i Svetsko prvenstvo na Papua Novoj Gvineji, a sve je počelo od opklade sa bratom...

Budite oprezni kad se šegačite sa sestrom. Jer može da vam se desi da kad joj kažete da je nešto nemoguće u njoj proradi inat i natera vas da se zapitate da li tako nešto uopšte postoji. Svetlana Ceca Bilić tako je u svet fudbala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uplovila zbog opklade sa bratom koji joj je, verovatno iz namere da isprovocira njen jak karakter, rekao da ona ne bi uspela kao fudbalski sudija.

Koju godinu kasnije, Ceca je jedina žena koja sudi utakmice u Superligi, a sudila je i na Svetskom prvenstvu za dame na Papua Novoj Gvineji. Tamo gde je još pre pola veka nestao Majkl Rokfeler. Ili tamo gde su, prema nekim teorijama zavere, kanibali pojeli Majkla Rokfelera.

O svemu tome još po nečem Svetlana Bilić je razgovarala sa Nikolom Jankovićem u novoj epizodi Mozzartovog podkasta Euroforija u kome ćete čuti i kako je ženama u muškom fudbalu, kako se Srbija priprema za VAR i još mnogo toga zanimljivog.

Uživajte.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.