EKSKLUZIVNO ZA SD: Kija Kockar isprozivala Karleušu - Jeleni bi bilo bolje da se ugleda na Cecu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD: Kija Kockar isprozivala Karleušu - Jeleni bi bilo bolje da se ugleda na Cecu...

Nije se ustručavala!

Rijaliti "Zadruga 2" startovao je u četvrtak, 6. septembra. Pobenica prve sezone Kristina Kija Kockar prisustvovala je svečanom otvaranju luksuznog zdanja u Šimanovcima, a ekipa portala "Srbija Danas" je iskoristila priliku da porazgovara o svim istinama i lažima koje smo imali priliku da čujemo/pročitamo o njoj. (detaljnije klikom OVDE).

Bivša stjardesa je nakon trijumfa u rijalitiju postala pevačica, a njen dolazak u estradne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vode nikako se nije dopao pevačici Jeleni Karleuši, koja se ne ustručava da Kockarevu prozove putem društvenih mreža. Mediji su brujali u više navrata na ovu temu, a evo šta Kija kaže.

- Nije fer to što radi. Ona i njena majka su bili u rijalitiju, isto kao i ja... Nastupam u milion klubova gde i ona nastupa. Iskreno, ne zamaram se time. Ne znam zašto se žena bavi mojim likom i delom - kratko je prokomentarisala pobednica "Zadruge".

- Mislim da Jelena Karleuša treba da se ugleda na Cecu Ražnatović, eto to je moj komentar na njene napade (smeh).

- Zanimljivo mi je i smešno mi je! Ne dotiču me te stvari, a nekada ne stignem ni da propratim ko me je isprozivao - uz smeh zaključuje Kija za naš portal.

Podsetimo, Kija Kockar stala je na "ratnu nogu" sa Jelenom Karleušom, koja ju je isprozivala zbog popularnosti koju je stekla po izlasku iz "Zadruge", te je podvukla da će prestati da nastupa po klubovima u kojima pevaju rijaliti zvezde. Diva je jednom prilikom istakla - Znate šta, ako je u Srbiji Kija (?!) sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim.

Kockareva nije dugo ćutala na prozivke, a dokle će ići njihov medijski rat, ostaje da vidimo.

IMAM DOKAZE ZA SVE ŠTO SU MI URADILI! Zorica oplela po ĐOGANIJIMA i njemu! On je BOLESNIK! Otkriću SVE

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.