Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE KOJE JAVNOST DOSAD NIJE VIDELA Detalji svadbe Cece i Arkana ostaviće vas BEZ TEKSTA

Pre 23 godine folk diva Ceca Ražnatović zavetovala se na večnu ljubav Željku Ražnatoviću Arkanu, a venčanje je bilo proglašeno "svadbom decenije". Sklapanje braka emitovalo se na malim ekranima, prisutni su uživali u izobilju retko kad viđenom na ovim prostorima, a Ceca je u više navrata navodila da se tada osećala poput princeze. U galeriji pogledajte fotografije koje dosad nikada nisu bile plasirane u javnost, a nema sumnje da će mnoge i te kako iznenaditi.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTOGRAFIJE KOJE JAVNOST DOSAD NIJE VIDELA Detalji svadbe Cece i Arkana ostaviće vas BEZ TEKSTA

Izvor: Blic, 23.Feb.2018

Pre 23 godine folk diva Ceca Ražnatović zavetovala se na večnu ljubav Željku Ražnatoviću Arkanu, a venčanje je bilo proglašeno "svadbom decenije". Sklapanje braka emitovalo se na malim ekranima, prisutni su uživali u izobilju retko kad viđenom na ovim prostorima, a Ceca je u više navrata navodila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.