Đani: I meni je visio život o koncu kada sam imao udes! Bio sam pijan!

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani: I meni je visio život o koncu kada sam imao udes! Bio sam pijan!

Radiša Trajković Đani progovorio o prevarama u estradnim brakovima, Darku Laziću i opijatima, Ceci i teškom udesu koji je i sam preživeo! "I meni je visio život o koncu kada sam imao udes!"

Radiša Trajković Đani zakazao je koncert u Štark areni za mart sledeće godine, a dok čeka ostvarenje svog sna, nastupa sa Cecom po dijaspori:

"Izboriću se da moj koncert bude jedna velika žurka. Dugo radim i zaslužio sam Arenu, a moja publika je zaslužila to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od mene i neću je izneveriti. Žena Slađa je glavni organizator, voleo bih da bude 8. marta, na Dan žena, ali znaću sve za koji dan."

Ti si kao Šaban, sve prepuštaš ženi?

"Ma moja žena je u pravu kada kaže: „Ti si tu da pevaš i da ne razmišljaš ništa drugo.“ Šaban i ja, ma svi pevači, treba da se posvetimo publici, a sve ostalo ne treba da bude naša briga."

Hoćeš li imati goste?

"Daj bože da se moj Dare oporavi, od srca bih voleo da mi on bude gost. Samo da izađe na binu i zapeva, to mi je najveća želja. Mi smo kao porodica, ma kao brat mi je."

A Ceca? Počeli ste zajedno da nastupate.

"Ceca je naša kraljica i ja je mnogo volim, i nikad ništa loše o njoj nisam ni rekao niti bih, a naravno da ću je zvati."

Šta je sa vašim duetom, čula sam da postoji mogućnost da snimite pesmu pre tvoje Arene?

"Ko ne bi voleo da snimi duet sa njom! Ako bude dobra pesma, biće i dueta."

Kako je Darko, da li si mu išao u posetu?

"Nisam išao jer sam tek došao sa puta, a i bolestan sam nešto, ali čujem da ide nabolje. Biće sve to kako treba, jak je on. Ja najbolje znam kako je to, te muke, ne daj bože nikome, to su strašni bolovi. I meni je visio život o koncu kada sam imao udes."

Kada?

"Bilo je to 2001. godine, isto sam slomio rebra i vilicu kao on. Nisam imao toliki problem sa nogom, ali znam da će se on oporaviti. Ja nisam mogao da se pomerim, bio sam nepokretan, oporavak je bio dug i strašan, vezali su mi vilicu da to sve zaraste. Mada ja sam takav, što kažu, i na dupe bih progovorio i kada su mi rekli da ćutim, ja sam pričao. Rebra zarastaju mirovanjem i Dare sada treba samo da ima strpljenja."

Da li si i ti bio pod dejstvom alkohola i opijata kao i Darko?

"Ma bio sam pijan kao i on, nije bio pod opijatima, to su gluposti, a čak i da jeste, pustite čoveka da se oporavi umesto da pišete to. Ja sada nikad ne bih seo pijan u kola, sad imam vozača jer treba da budem primer svojoj deci."

Kakav ti je žiri Zvezda Granda?

“Ne stižem da gledam, radim. Bio sam na Pinku u žiriju nekoliko puta, a za Zvezde Granda Popović me nije ni zvao. Imam ja mnogo obaveza u Beču oko svog restorana, koji odlično ide.”

Čula sam da se tamo kod tebe mnogi sa estrade švalerišu.

“Da progovorim, pukli bi brakovi i brakovi, ali ako treba da izdam druga zarad teksta, onda je bolje da se pose*em po novinama. Kod nas važi ono – ko izda pi*da. Pa ja ne bih na taj način ni najgoreg dušmanina izdao.”

Šta misliš o Bubi, Jali, Rasti i tom muzičkom trendu?

"Ja sam mislio da su to sve budale i da taj Buba i Jala idu uzdignutog nosa, ali prevario sam se. To su divni momci, zajedno smo radili za jednu Novu godinu i da ti kažem – oduševili su me toliko da sam ostao bez komentara. Oni su se oduševili sa mnom, a ja sa njima. Delovali su mi nadmeno, ali ozbiljno sam se prevario. Rekli su mi: „Familijo, za tebe pesme gratis."
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.