ĐORĐE DAVID LAJAO NA CECU! Lom u Zvezdama Granda - Popović REAGOVAO: Molim režiju da ISKLJUČI sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 23:12

ĐORĐE DAVID LAJAO NA CECU! Lom u "Zvezdama Granda" - Popović REAGOVAO: "Molim režiju da ISKLJUČI sve"

Sledi još jedna uzbudljiva emisija!

Žiri u "Zvezdama Granda" iz nedelje u nedelju ne prestaje da iznenađuje svojim potezima, a sudeći po najavi, u predstojećoj epizodi biće napeto.

Đorđe David rešio je da se našali sa Cecom Ražnatović, te je gromoglasno lajao na nju. Pevačica ovo nije očekivala, pa ga je samo začuđeno gledala.

Ni Marija nije mogla da suzdrži svoju energiju, a na Popovićevu provokaciju odgovorila je neočekivanim potezom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mi znamo da je Marija opaljena u glavu i pošto nema sada bubicu mogu da pričam o Mariji šta god hoću. Molim režiju da isključi sve - drao se Saša dok je Šerifovićeva trčala da mu vrati milo za drago, pa je počela da ga "davi".

Bosanac je još jednom ostavio žiri u neverici kada se služio izrazima nepoznatim široj javnosti, a ovoga puta reč "apođatura" izazvala je novu polemiku.

Inače, Ceca je nedavno istakla da nikako ne može da se navikne svađe i nadvkivanje u studiju, zbog čega nakon snimanja nema želju ni sa kim da se čuje.

- Ja kad odem kući posle snimanja samo sipam piće i kuliram. Ne razgovaram bukvalno ni sa kim - rekla je Ceca za "Grand online".

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u nastavku:

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.