DRAMA NA AERODROMU! Ceca BESNELA na Anastasiju - svi putnici gledali u njih! Ražnatovićka OSTALA BEZ STVARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 18:05

DRAMA NA AERODROMU! Ceca BESNELA na Anastasiju - svi putnici gledali u njih! Ražnatovićka OSTALA BEZ STVARI

Ko bi očekivao ovakav ishod?!

Folk zvezda Ceca Ražnatović i njena porodica svake sedmice izbacuju novu epizodu svog šoua, gde publici pokazuju šta se dešava iza zatvorenih vrata njihove familije.

Tema nove epizode je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović, koja je doživela dramu na aerodromu u Beogradu.

Ražnatovićeva je trebala sa majkom da ide za Beč, ali po dolasku na aerodrom shvatila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je zaboravila kofer kući.

Anastasija je istakla da joj se ovakva situacija već jednom dogodila, ali da je ovaj put problem jer su joj u koferu stvari koje treba da obuče za nastup.

- Situacija gde sam ostavila kofer kući mi se već desila pre par godina, isto smo tad išli u Beč. Tada je samo mama nastupala tamo, a sada i ja - ispričala je Anastasija i dodala:

- Ostavila sam ga kod stepenica, mislila sam da će neko da mi ga unese u auto. Tek kada su krenuli da izvlače kofere iz gepeka, ja sam shvatila da sam moj zaboravila - kaže Anastasija.

Ceca ističe da je nije iznenadilo to što je njena ćerka zaboravila kofer.

- To što je Anastasija ponovo zaboravila kofer pred put u Beč za mene nije slučajnost, da me nervira- nervira me. Šta ja tu mogu da uradim, da pošaljem šofera da ide nazad po kofer? - iskreno je rekla Ceca.

Anastasija se nije puno potresla zbog zaboravljenog kofera, jer kako kaže, rešenje uvek postoji.

- Znala sam da ne može šofer da ide nazad po kofer, jer smo već trebale da idemo na gejt. Smejala sam se sve vreme, šta mi je drugo ostalo da uradim u toj situaciji, šta je, tu je - ispričala je mlada pevačica, koja je ostala bez stvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.