DA LI JE PUKLO PRIJATELJSTVO? Palo je BRISANJE sa Instagrama, a evo šta Romana kaže o SVAĐI sa Cecom!

Izvor: Svet, 18.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE PUKLO PRIJATELJSTVO? Palo je BRISANJE sa Instagrama, a evo šta Romana kaže o SVAĐI sa Cecom!

Iako ih veže dugogodišnje prijateljstvo i kumstvo, pojavile su se određene glasine da Svetlana Ceca Ražnatović i Romana Panić više nisu u kontaktu, te da su stavile tačku na prijateljske odnose.
– Čujem se sa kolegama, ali dugo nisam bila u Srbiji, tako da nisam bila baš na vezi sa svima – obrazložila je Romana pred kamerama Glamura, a onda se osvrnula na odnos sa Cecom.

Apsolutno jesmo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u prijateljskim odnosima – izjavila je pevačica, a na konstataciju voditelja da je onda čudno to što ju je “otpratila” na Instagramu, Panićeva je imala spreman odgovor:
Ne znam da li je pisalo nešto da nas dve nismo u dobrim odnosima. Možda je to pisalo nekada davno zbog nekih drugih stvari, ali to je nevezano za naše prijateljske i kolegijalne odnose – zaključila je pevačica.
SvetSvet
The post DA LI JE PUKLO PRIJATELJSTVO? Palo je BRISANJE sa Instagrama, a evo šta Romana kaže o SVAĐI sa Cecom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

CECU KUMA OTPRATILA S INSTAGRAMA PA OBJASNILA: Nisam baš bila na vezi s njom!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2018, 00:25

Iako ih veže dugogodišnje prijateljstvo i kumstvo, pojavile su se određene glasine da Svetlana Ceca Ražnatović i Romana Panić više nisu u kontaktu, te da su stavile tačku na prijateljske odnose. – Čujem se sa kolegama, ali dugo nisam bila u Srbiji, tako da nisam bila baš na vezi sa svima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.