DA JE TO MOJ MUŽ... Cecina prijateljica u šoku - OŠTRA osuda Mitrove i Fetića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA JE TO MOJ MUŽ... Cecina prijateljica u šoku - OŠTRA osuda Mitrove i Fetića! (VIDEO)

Ne vidi im zajedničku budućnost?

Večeras će neko od nominovanih zadrugarki napustiti velelepno imanje, a u studiju se pojavila drugarica Svetlane Cece Kitić, Stanka, dok se podrška druge nominovane zadrugarke Milice Kemez nije pojavila.

Voditeljka Dušica Jakovljević popričala je sa Stankom o Cecinom učešću u ,,Zadruzi 3", te je gošća istakla da je bila iznenađena kada joj je Svetlana saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se upustiti u rijaliti avanturu. Potom je Stanka prokomentarisala odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića, ali je bila iznenađenja svim što se desilo nakon što je odgledala video-prilog o njihovoj ljubavnoj priči.

- To je ljubav, to mogu da kažem, ali da je moj muž, verovatno ne bi izašao iz "Zadruge" - rekla je Stanka.

Videćemo koliko će trajati kad izađu. Je l' on ima troje dece, tj. zajedno imaju četvoro, pa lepo. Ja sad zamišljam rođendan, pa jedan bivši, drugi bivši... - dodala je Cecina prijateljica.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPUSTILA JE ZADRUGU U SUZAMA: Zadrugarka ne može da prežali što je IZBAČENA – cimeri je ispratili OVAKO!

Izvor: 011vodič.com, 23.Dec.2019

Došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje, a večeras su nominovane Milica Kemez i Svetlana Ceca Kitić. Voditelj Ognjen Amidžić okupio je zadrugare u sportskoj hali, te im je objasnio pravila dvoboja u kom su se našle nominovane zadrugarke.. Tokom igre bilo je izuzetno napeto, dok su...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.